Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Όροι συμμετοχής.






- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή μελλών της Συντακτικής Ομάδας του περιοδικού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ή πρώην μελλών της, αλλά ούτε και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό συγγραφέων που έχουν εκδώσει μυθιστόρημα τους ή προσωπικές ποιητικές συλλογές με τις Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, αλλά ούτε και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό όσων είχαν ή έχουν επαγγελματική σχέση με τις Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, έχοντας ασχοληθεί στις εκδόσεις σαν επιμελητές ή μεταφραστές, αλλά ούτε και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

- Τα κείμενα πρέπει να είναι αδημοσίευτα. Να μην έχουν δημοσιευτεί ούτε σε κάποιο έντυπο, ούτε στο ίντερνετ.

- Τα κείμενα πρέπει να υποβληθούν στην Ελληνική γλώσσα.

- Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα μόνο κείμενο ανά κατηγορία. Μπορούν να συμμετέχουν σε όσες κατηγορίες θέλουν, χωρίς περιορισμό.

- Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη και δωρεάν.

- Τα κείμενα πρέπει να σταλούν στο περιοδικό μέχρι της 15 Νοεμβρίου του 2014. Δεκτές θα γίνουν συμμετοχές μέσω email. Δε θα δοθεί παράταση πέραν αυτής της ημερομηνίας.

- Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες.

- Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με όλους ανεξαιρέτως τους όρους συμμετοχής θα αποκλείεται από το διαγωνισμό με την έγκαιρη, όμως, ειδοποίηση του διαγωνιζόμενου με e-mail.

- Η υποβολή διηγήματος/ποιήματος αποτελεί και απόδειξη της πλήρους αποδοχής των όρων του διαγωνισμού. Η μη τήρηση όλων των οδηγιών υποβολής των κειμένων και των όρων του διαγωνισμού, επιφέρει ακύρωση συμμετοχής.

- Με την αποστολή του διηγήματος/ποιήματος ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Εκχωρεί στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση του σε ανθολογία για τα βραβεία ή στο περιοδικό μας (εφόσον επιλεγεί). Οι διαγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι το μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου ή του περιοδικού που θα εκδοθεί και αντιστοιχεί στο ποσοστό των δικαιωμάτων του συγγραφέα, θα παραχωρηθεί στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές με στόχο την προώθηση της λογοτεχνίας του φανταστικού. Οι συγγραφείς αποδέχονται πως δεν θα λάβουν οικονομικό αντάλλαγμα από την πώληση του βιβλίου, πέρα από τα βραβεία που αναφέρονται στις αντίστοιχες κατηγορίες.

- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να μην απονέμουν κάποιο ή κάποια από τα βραβεία εφόσον δεν υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου