Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Βραβεία:

Βραβεία:






- Βραβείο «Επιστημονικής Φαντασίας».
- Βραβείο «Φαντασίας».
- Βραβείο «Τρόμος».
- Βραβείο «Valles Marineris
- Βραβείο «Hecates Tholus»
- Βραβείο «Venera 13»
- Βραβείο «Θεοί του Ατμού»
Βραβεία για τους πρώτους νικητές σε όλα τα Βραβεία (επιστημονική φαντασία, φαντασία, τρόμος, Valles Marineris, Hecates Tholus, Venera 13 και Θεοί του Ατμού) και σε όλες τις κατηγορίες (διήγημα, νουβελέτα):
- Ο πρώτος νικητής θα πάρει μία συλλεκτική έκδοση του βιβλίου «Ο στόλος των κόσμων» των Larry Niven και Edward M. Lerner, που κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και τρία τεύχη του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.
Το νικητήριο διήγημα/ποίημα/δοκίμιο θα δημοσιευτεί σε ειδική έκδοση του περιοδικού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων και ο νικητής θα πάρει δωρεάν ένα αντίτυπο της ειδικής έκδοσης του περιοδικού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Για τη συγκεκριμένη έκδοση ο συγγραφέας παραχωρεί αυτοδίκαια στους οργανωτές το αποκλειστικό δικαίωμα έκδοσης του κειμένου για ένα χρόνο.
Εφόσον υπάρχουν πολλά αξιόλογα κείμενα ανάμεσα σε αυτά που θα αποσταλούν για τα βραβεία θα εκδοθεί και ανθολογία των Βραβείων όπου θα περιέχεται και το κείμενο.
- Στα βραβεία Valles Marineris και Hecates Tholus αντί να πάρουν οι νικητές από τρία τεύχη του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές θα πάρουν δώρο μια ανθολογία Valles Marineris, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.
Βραβεία για τους δεύτερους και τρίτους νικητές σε όλα τα Βραβεία (επιστημονική φαντασία, φαντασία, τρόμος, Valles Marineris, Hecates Tholus και Venera 13) και σε όλες τις κατηγορίες (διήγημα, νουβελέτα):
- Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα πάρουν σαν δώρο τρία τεύχη του περιοδικού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
- Στο βραβείο «Θεοί του Ατμού» όλοι οι νικήτες θα πάρουν σαν δώρο από ένα αντίτυπο της Ανθολογίας «Θεοί του Ατμού: Steampunk οράματα».
Εφόσον υπάρχουν πολλά αξιόλογα κείμενα ανάμεσα σε αυτά που θα αποσταλούν για τα βραβεία θα εκδοθεί και ανθολογία των Βραβείων όπου θα περιέχονται και τα διηγήματα/ποιήματα/δοκίμια του δεύτερου και του τρίτου νικητή.
Σε όλους τους νικητές θα δοθούν τιμητική έπαινοι.
* Κείμενα επιλαχόντων για τα Βραβεία (επιστημονική φαντασία, φαντασία, τρόμος, Valles Marineris, Hecates Tholus , Venera 13 και Θεοί του Ατμού) και σε όλες τις κατηγορίες (διήγημα, νουβελέτα):
Εφόσον υπάρχουν πολλά αξιόλογα κείμενα ανάμεσα σε αυτά που θα αποσταλούν για τα βραβεία θα εκδοθεί και ανθολογία των Βραβείων όπου θα περιέχονται και επιλεγμένα κείμενα ανάμεσα σε αυτά που στάλθηκαν στα Βραβεία όμως δεν πήραν κάποια διάκριση.
- Το βραβείο «Space 2150», για την κατηγορία ξένων συγγραφέων.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ: Θα αποσταλεί τιμητικός έπαινος στον νικητή. Το έργο του θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση. Θα προσκληθεί ο συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου