Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Όροι συμμετοχής.


Όροι συμμετοχής.





- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή μελών της Συντακτικής Ομάδας του περιοδικού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ή πρώην μελών της, αλλά ούτε και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό συγγραφέων που έχουν εκδώσει μυθιστόρημα τους ή προσωπικές ποιητικές συλλογές με τις Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, αλλά ούτε και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό όσων είχαν ή έχουν επαγγελματική σχέση με τις Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, έχοντας ασχοληθεί στις εκδόσεις σαν επιμελητές ή μεταφραστές, αλλά ούτε και σε συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
- Τα κείμενα πρέπει να είναι αδημοσίευτα. Να μην έχουν δημοσιευτεί ούτε σε κάποιο έντυπο, ούτε στο ίντερνετ.
- Τα κείμενα πρέπει να υποβληθούν στην Ελληνική γλώσσα.
- Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα μόνο κείμενο ανά κατηγορία. Μπορούν να συμμετέχουν σε όσες κατηγορίες θέλουν, χωρίς περιορισμό.
- Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη και δωρεάν.
- Τα κείμενα πρέπει να σταλούν στο περιοδικό μέχρι στις 1 Δεκεμβρίου του 2018. Δεκτές θα γίνουν συμμετοχές μέσω email. Δεν θα δοθεί παράταση πέραν αυτής της ημερομηνίας.
- Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες.
- Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με όλους ανεξαιρέτως τους όρους συμμετοχής θα αποκλείεται από το διαγωνισμό με την έγκαιρη, όμως, ειδοποίηση του διαγωνιζόμενου με e-mail.
- Η υποβολή διηγήματος/ποιήματος αποτελεί και απόδειξη της πλήρους αποδοχής των όρων του διαγωνισμού. Η μη τήρηση όλων των οδηγιών υποβολής των κειμένων και των όρων του διαγωνισμού, επιφέρει ακύρωση συμμετοχής.
- Με την αποστολή του διηγήματος/ποιήματος ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Εκχωρεί στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση του σε ανθολογία για τα βραβεία ή στο περιοδικό μας (εφόσον επιλεγεί). Οι συγγραφείς αποδέχονται πως δεν θα λάβουν οικονομικό αντάλλαγμα από την πώληση του βιβλίου, πέρα από τα βραβεία που αναφέρονται στις αντίστοιχες κατηγορίες.
- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να μην απονέμουν κάποιο ή κάποια από τα βραβεία εφόσον δεν υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου